dilluns, 20 d’abril del 2009

Moments...

Un cop aquí, mentre ordeno el meu cap, aniré penjant algunes fotos o vídeos ( allà no ho podia fer per questions de connexió) de alguns moments especials viscuts allà.
Aquest potser es el més impressionant que he pogut viure allà i arreu, i es quan a la celebració hindú que varem presenciar a mitjans d'agost, a en Vijay Kumar i a dos més els posaven uns enormes ganxos a l'esquena amb els que arrossegarien dos cotxes i un tractor.

Us adverteixo que es fort! ( haureu de girar la pantalla, i si disposeu de altaveus pugeu el volum dons l'experiència s'ho val )
i un cop vist voldries més explicacions però deixa tant al·lucinat... que nose...

Gaudiu

X


3 comentaris:

Amateur Chef ha dit...

Benvingut!
Quelcom em diu que el teu viatge acaba de començar, ara que ja tens temps de pensar en els moments viscuts allà, tot es veu diferent, oi?
What's next? Ulurū?
Disfruta de tu momento. See you soon!

Amateur Chef ha dit...

Per cert, gràcies per les fotos i els moments compartits, has sigut part del meu viatge.
Petonàs!

Jordi ha dit...

Suposo que tothom i cada cultura te la seva manera d'expresar-se. Mai es pot dir aixó de que una cosa està mal feta i l'altra no. Jo de moment ho faré amb un cigarro i una mica de cervessa,... ja sé que no és gaire penitencia, però cada un ho fa com li sembla,no?. La qüestió és meditar una mica de qué collons fem aqui.
Una abraçada