dimarts, 30 de setembre del 2008

Nou Post: Tren

( 30 de setembre 2008. Primer de tot, gracies per les visites i els comentaris )


Hola!!












a sota del dels bigotis, hi ha un nou post sobre el moure's en tren per aqui...
Jo i la informatica encara tenim feina a fer, sino no m'hauria quedat alla a sota!

Abrasades

X

Ps: en aquesta foto em vaig deixar fer un dibuix amb hena( amb plantilla ) a la ma, durant el festival de les agulles a Vedanthangal

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et ve al cap el so "grauuuuuus". Avui parlaven d'aquest so tan magnífic que un dia retornava de les muntanyes aragoneses.
Com va tot?, primer de tot demanar-te enèssimes disculpes per no haver-te dirigit ni una sola paraula però m'estalviaré els perquè d'això. Suposa que conten aquestes paraules.
Tinc molta feina ha posar-me al dia de tot el que t'ha passat i et passa per aquí però comencem.
Ja soc pare!, bé ja fa quasi dos mesos, des del 08-08-2008 quasi a les 8 de la tarda. En Pau ja corre per aquí. De moment tot bé, adaptant-nos a la nova vida.
M'alegra molt veure que fas bona cara, i això suposo que vol dir que estàs bé.
A partir d'ara ens anirem veient sovint.
Una abraçada!
Davitillo.

Anònim ha dit...

ala!!! que xulu... jeje jo també en vull un!!
ostres Xevi... tens tantes coses per explicar-nos... jo només et diré que aquí són fires, que fa fred de fires, que la ciutat fa olor de fires també... els nostres dies estan tenyits d´aquest color marronós de les fulles de la devesa que cauen i volen amb el vent... és divendres, d'aquí a poc marxo a corre rera la pilota i dp torno per fer castanyada familiar, envoltada de nebots i panellets!
una abraçada mooooolt moooolt grossa, amb aquests braços i mans tan grosses que tens... embolcalles tant!! o potser és el cor que al ser tan gran abraça més :)
xuxu